Diumenge, 19 de maig de 2024
dis la teva!

El CAP de la Pobla celebra el Dia de la Higiene de Mans amb els seus pacients

L'Àrea Bàsica de Salut mostra com rentar-se les mans correctament

Redacció 16 de maig de 2018 a les 11:45
El passat dia 4 de Maig, amb l’objectiu d’implicar a la població en la prevenció de la transmissió d’infeccions, el CAP de la Pobla de Segur va organitzar diferents activitats per donar a conèixer la importància de rentar-se les mans i fer-ho bé.
 
A primera hora del matí els tècnics en cures auxiliars d'infermeries del centre van desenvolupar una xerrada-taller sobre el rentat de mans on van poder participar tots els pacients que havien acudit al centre.
 
Durant tot el dia, a la sala d’espera, es van projectar imatges i vídeos relacionats amb el dia Mundial de la Higiene de Mans i es van repartir fulletons informatius als pacients que  es visitaven al centre. Al mateix temps els professionals van fer èmfasi en la educació sanitària sobre el rentat de mans i van assistir a una sessió formativa sobre la mateixa temàtica.
 
Els alumnes de P4 i P5 de l’Escola Raiers de la Pobla de Segur van gaudir d’un dia diferent amb un taller on se’ls va ensenyar per què com s’havien de rentar correctament les mans.
 
Àrea Bàsica de Salut de la Pobla de Segur
 

Com participar al "Dis la teva"?

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació