Diumenge, 28 d'abril de 2024
Joves

Sort celebra una jornada entre empreses i joves de cara a les contractacions d'estiu

Una trentena de joves s'han interessat per més de trenta ofertes de feina

ACN 15 de maig de 2018 a les 09:11
El tècnic de l'Oficina Jove del Sobirà, Aram Lòpez, adreçant-se als participants | ACN
L'Hotel Pessets de Sort ha acollit aquest dilluns una jornada de networking organitzat per l'Oficina Jove del Pallars Sobirà amb l'objectiu de facilitar el contacte entre empreses i joves de la comarca per a la contractació laboral de l'estiu. La sessió ha comptat amb una trentena de joves que busquen feina i una trentena de companyies que n'ofereixen. 

El tècnic de l'Oficina Jove, Aram Lòpez, ha explicat una altra de les intencions d'aquesta jornada: fixar població al territori i evitar que els joves marxin per motius laborals. Durant la jornada tant empresaris com joves han comptat amb formacions i assessoraments personalitzats i tallers previs de preparació el cara a cara entre joves i empreses.

Per les empreses s'ha fet una explicació per part d'una experta en Recursos Humans de la dinàmica "cara a cara" i recomanacions per com trobar el perfil que es busca; i pels joves s'ha exposat com presentar el perfil en tres minuts. 

Acompanyant als joves que busquen feina hi haurà serveis d'assessorament especialitzat sobre drets i deures laborals, sobre com encarar l'inici de feina i com revisar l'estratègia de recerca de feina. Jornades de networking com aquesta se n'han celebrat a altres punts de la demarcació com a Balaguer i està previst que al mes de juliol se'n celebri una a Solsona i al mes de setembre al Pont de Suert.

L'activitat ha estat organitzada per l'Oficina Jove del Pallars Sobirà amb la col·laboració de les administracions locals de l'Ajuntament de Sort, el Consell Comarcal del Pallars Sobirà i el Consorci GAL Pirineu Occidental amb el projecte Odisseu.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació