Divendres, 3 de maig de 2024
Denúncia

Indemnitzat amb 10.000 euros en caure-li un porticó al cap a Rialp

L’home, de 79 anys, caminava per la vorera quan un porticó el va colpejar al cap i a l’espatlla

Redacció 3 de maig de 2018 a les 10:37
Imatge general del poble de Rialp | Arxiu
Una veïna de Rialp ha estat condemnada a indemnitzar amb prop de 10.000 euros un vianant que va resultar ferit en caure-li un porticó al cap. L'Audiència provincial de Lleida ha ratificat la decisió adoptada pel Jutjat d'Instrucció de Tremp. 

Segons va avançar el diari Segre, l’home, jubilat i de 79 anys, caminava per la vorera quan li va caure a sobre el porticó d’un habitatge, colpejant-lo a l’espatlla esquerra i el cap. En un primer moment, el jutjat de Tremp va fixar la indemnització en 10.924 euros, però la demandada va presentar un recurs i el cas va arribar a l'Audiència provincial, que va baixar la pena fins els 9.931 euros. 

La veïna, però, rebutja que no tingui responsabilitats en l'accident. Segons la demandada, hauria de ser la comunitat de veïns qui es fes càrrec de la indemnització, perquè ella no és la propietària de l'habitatge. La veïna també recorda que l'accident es va deure a les fortes ratxes de vent que hi havia a Rialp aquell dia. De fet, el mateix lesionat, en presentar la denúncia als Mossos d'Esquadra, va assenyalar el vent com a possible responsable. 

La sentència de l’Audiència provincial de Lleida no es ferma, motiu pel qual la demandada pot presentar un recurs al Tribunal Suprem.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació