Divendres, 3 de maig de 2024
Joves

L'Oficina Jove del Jussà mostra als joves com viure experiències internacionals

Una cinquantena de joves han pogut conèixer diferents programes i opcions per marxar a estudiar o treballar a l'estranger

Redacció 2 de maig de 2018 a les 10:42
El president del Consell Comarcal, Constante Aranda, presentant la jornada | CCPJ
Jove, viu experiències internacionals. Així es titulava la jornada que aquest dilluns ha organitzat l’Oficina Jove del Pallars Jussà a l’Epicentre de Tremp. Estava adreçada tant a joves interessats en marxar a l'estranger com als pares i mares que volien conèixer altres opcions formatives per als seus fills. 

L’objectiu de la trobada és proporcionar assessorament i orientació sobre les oportunitats que s’ofereixen a l'hora de realitzar voluntariat europeu, programes de mobilitat, treball i pràctiques professionals. La cinquantena de joves que hi han assistit han pogut conèixer diferents programes per marxar a l'estranger, com els projectes Erasmus Plus, camps de treball o programes de cooperació. Ho han fet de la mà de Sílvia Orteu, dels Serveis Territorials d'Empresa i Coneixement de Lleida, i de Ruth Decàs, tècnica de joventut de l'Alt Urgell. 

Millorar les habilitats lingüístiques, gaudir d’experiències vitals, veure i conèixer món són factors que els aporten grans beneficis, com l’ampliació de les seves capacitats personals i professionals. En aquest sentit, també resulten ser un requisit cada cop més estès per a les empreses que els contracten i que veuen la participació en aquests programes com un valor afegit en el currículum dels joves.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació