Dimecres, 1 de maig de 2024
Alba Jussà

Èxit de participació al campionat de botifarra d'Alba Jussà

La novena edició del "Contro i Recontro" compta amb 250 participants

Redacció 23 d'abril de 2018 a les 11:11
El centre de dia per la gent gran de Tremp ha acollit el campionat | Associació Alba
Èxit de participació en la novena trobada del Contro i Recontro, el campionat de botifarra que ha organitzat aquest dissabte l'Associació Alba Jussà i el Club de Botifarra d'Alguaire. El certamen s'ha celebrat al centre de dia per la gent gran de Tremp i ha comptat amb la participació de serveis i associacions que vetllen per la salut mental al territori de Lleida, així com d'entitats locals aficionades a aquest joc de cartes.

Aquest any hi havien inscrites 250 persones de les quals algunes han participat al campionat i d'altres han realitzat activitats lúdiques i culturals durant tot el dia. L'acte ha acabat amb un dinar popular entre tots els assistents. 

La jornada ha comptat amb la presència de diferents representants de l'administració com el director dels serveis territorials a Lleida del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, Joan Santacana, el president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Constante Aranda, i l'alcalde de Tremp, Joan Ubach. 

L'entitat Alba Jussà va néixer l'any passat gràcies a la col·laboració de l'Associació Alba i el Consell Comarcal del Pallars Jussà per millorar les condicions i la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual o malaltia mental. Aquest conveni de col·laboració pretén oferir uns serveis a les persones que contribueixin a la inclusió social i al seu desenvolupament en l'àmbit social, d'emancipació o laboral.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació