Dissabte, 11 de maig de 2024
Turisme

El Geoparc de Tremp desperta l'atenció a la fira turística B-Travel

Molts dels participants a la fira s'interessaven pel reconeixement mundial del territori

Redacció 23 d'abril de 2018 a les 10:35
El mostrador dels Pirineus a la B-Travel 2018 | Diputació de Lleida
La recent declaració de la Conca de Tremp - Montsec com a Geoparc Mundial per la Unesco ha estat una de les grans novetats de la fira turística B-Travel 2018, que s'ha celebrat aquest cap de setmana a Barcelona. Un plafó informatiu situat al mostrador de Pirineus dins l’espai del Patronat de Turisme sobre el nou reconeixement mundial ha incentivat la demanda d’informació sobre la declaració de Geoparc.

També en l’àmbit de la natura el públic ha generat una gran demanda d’informació per sobre d’altres anys sobre el Congost de Mont-rebei, en quant a les activitats i la regulació de l’accés a l’espai natural. També el Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, ha continuat essent un dels recursos naturals de les comarques de Lleida que han generat una major demanda d’informació.

El turisme actiu i els esports d’aventura, amb un interès especial pel ràfting i l’ampliació de la navegabilitat del riu Noguera Pallaresa per a aquest any 2018, juntament amb les propostes de senderisme, cicloturisme, el turisme rural a la demarcació han despertat també molt d'interès. 

El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida qualifica de molt satisfactòria la participació de les comarques lleidatanes a B-Travel 2018, pel nombre de visitants que del 20 al 22 d’abril han passat pel saló com a públic finalista i s’han interessat en els taulells de Pirineus, Terres de Lleida i Val d’Aran.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació