Dilluns, 20 de maig de 2024
ocupació

Sort acull una nova jornada «Job dating», un espai de trobada entre empreses i persones que busquen feina

Organitzada per Sobirà Dinàmic, ha aplegat nou empreses, la majoria del sector turístic

Pallars Digital Sort | 10 de maig de 2024 a les 10:03
La jornada ha tingut lloc al Consell Comarcal del Pallars Sobirà | Sobirà Dinàmic
Sort ha acollit aquest dijous una nova jornada Job Dating, un espai de trobada entre empreses i persones que busquen feina. Organitzada per Sobirà Dinàmic, a la jornada d'ocupació hi han assistit 9 empreses, la majoria del sector turístic pallarès.
   
Aconsilium, empresa que ofereix orientació, assessorament i formació a entitats socials del territori, ha dut a terme un taller d'autoconfiança on les persones en cerca de feina han après eines i recursos per a millorar les seves habilitats a l’hora d’afrontar una entrevista de feina professional.

Al mateix temps, les empreses han rebut una masterclass d’intel·ligència artificial de mans de Gerard Hill, consultor, assessor i engineer Prompt, qui ha compartit coneixements aplicables a les empreses per a poder facilitar tasques. 
 
L’acte ha finalitzat amb entrevistes ràpides on les empreses i les persones a la recerca de feina han intercanviat experiències i objectius, finalitzant la seva trobada amb l’intercanvi de contactes i possibles futurs vincles professionals.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació