Dissabte, 4 de maig de 2024
esquí

Tavascan torna a viure una bona temporada de neu

Ha expedit gairebé 8.700 forfets i ha rebut uns 15.000 visitants

Redacció 20 d'abril de 2018 a les 09:54
Tavascan tanca una nova temporada amb bones xifres | Tavascan
L’estació de Tavascan ha tornat a registrar una bona afluència de públic i continua amb la tendència positiva marcada en els últims anys. Aquest any s’hauran assolit unes xifres lleugerament inferiors a la temporada passada, aproximadament un 10% menys. Des del 6 de desembre fins al 15 d’abril, s’hauran expedit gairebé 8.700 forfets entre l’àrea alpina (uns 6.550 forfets) i la nòrdica (uns 2.150) i uns 15.000 visitants en total.

Aquestes xifres són molt destacables tenint en compte que molts caps de setmana –quan acostuma haver-hi major afluència de públic- ha fet mal temps i això, evidentment, ha provocat un descens de visitants. Un altre factor, ha estat els bons gruixos de neu acumulats a totes les pistes catalanes, la qual cosa afavoreix aquelles estacions ubicades més a prop de les grans ciutats i perjudica les més allunyades, com ara Tavascan.

Tanmateix, el global de la temporada serà molt satisfactori tant a nivell de forfets expedits com de visitants, ja que Tavascan es consolida com una de les estacions més versàtils del Pirineu català amb unes xifres molt destacables d’afluència i públic. Cal recordar, que les xifres que s’assoleixen any rere any són rellevants si, a més, tenim en compte que Tavascan només disposa d’un telecadira biplaça.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació