Divendres, 26 d'abril de 2024
Setmana Santa

Les processons de Setmana Santa tornen als carrers de Talarn

Un centenar de veïns participaran en l'escenificació del Viacrucis i del Sant Enterrament

Redacció 29 de març de 2018 a les 11:25
Moment de la crucifixió de Jesús a la processó de Talarn | Olga Bergua
Els veïns de Talarn es bolquen, un any més, en les celebracions de Setmana Santa, que comencen aquest dijous i s'allargaran fins el diumenge. Unes processons, la del Viacrucis i la del Sant Enterrament, en que hi participen més d'un centenar de veïns i que fa més de 200 anys que se celebren.  

La Plaça Anna Maria Janer acollirà aquest divendres, a partir de les deu del matí, la Fira Artesanal de la població. Una hora més tard arribarà un dels plats forts de la jornada, la processó del Viacrucis i l'escenificació de la Crucifixió de Jesucrist. 

A les quatre de la tarda, els Armats començaran la custòdia de les portes de l'església on, a les set de la tarda, tindrà lloc el concert de trompetes. Quan ja sigui fosc, a les nou de la nit, els carrers de Talarn tornaran a viure la processó del Sant Enterrament. 

La celebració tornarà el diumenge amb la Missa de Pasqua i la tradicional cantata de Caramelles. Aprofitant la festivitat, aquest dijous s'obrirà l'Espai Patrimonial de la Central Hidroelèctrica de Talarn, inaugurant així una nova temporada. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació