Dimecres, 8 de maig de 2024
socis

Sortegem un àpat per a dos persones al nou Centre del Montsec de Llimiana!

Hi participaran tots els socis que s’hagin donat d’alta abans del dia 10 d'abril

Redacció 28 de març de 2018 a les 11:30
L’arribada de la primavera i el bon temps és una bona excusa per sortir de casa i gaudir de la gastronomia i el paisatge de les nostres comarques. I un bon indret per a fer-ho és al pintoresc poble de Llimiana. És per aquest motiu que aquest mes d’abril sortejarem entre tots els socis i sòcies un àpat per a dos persones al nou hostal-restaurant Centre del Montsec, reobert recentment!


El Centre del Montsec és un edifici rústic construït en pedra i fusta que ofereix habitacions individuals i dobles a Llimiana. A més d’espais comuns com una sala d’estar amb televisió o un ampli menjador, els hostes poden gaudir de la cuina casolana amb tocs moderns que s’ofereix al seu restaurant, que disposa de terrassa.

Com sempre, entraran en el sorteig tots aquells socis que s’hagin registrat abans del dia 10 d'abril. El sorteig del sopar, s’efectuarà el proper dijous 12 d'abril. Molta sort!
 

El Centre del Montsec ha reobert portes aquest mes de març. Foto: Centre del Montsec


Col·labora amb el diari

Aquest sorteig forma part de la campanya de socis de Pallars Digital. Per només 3 euros al mes (36 euros/any), els abonats aconsegueixen avantatges exclusius mensuals com sortejos, descomptes i promocions, a més de rebre un butlletí quinzenal i de formar part activa del diari.

Fer-se soci del diari és molt fàcil. Només cal entrar en aquest enllaç i omplir el formulari d'inscripció. Nosaltres farem la resta. Et portarà menys de cinc minuts!
 

FORMULARI: Fes-te soci/a de Pallars Digital!

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació