Dissabte, 20 d'abril de 2024
Comerç

El Pallars Jussà celebra la Setmana del Comerç

Les associacions de comerciants de Tremp, la Pobla i Isona han preparat un seguit d'activitats

Redacció 21 de març de 2018 a les 12:03
Anna Ritz, amb la presidenta de CAT, als estudis de Ràdio Tremp | Jordi Ubach
Les associacions de comerciants del Pallars Jussà participen a la Setmana del Comerç de Catalunya, un esdeveniment que vol posar de relleu el sector comercial i la seva importància com a motor de dinamització de pobles i ciutats arreu del territori. Es tracta de la segona edició d’aquest esdeveniment i se celebra fins el 25 de març.

Durant aquests dies, el món associatiu organitza activitats diverses, tant pels seus clients com pels propis associats: esdeveniments de promoció, intercanvi d’idees i experiències, espais de trobada per als seus socis, concursos d’aparadors...

En aquest sentit, les associacions Comerç Associat de Tremp, Associació de comerciants i industrials de La Pobla de Segur i Indústria i Comerç d’Isona i Conca Dellà, han organitzat un seguit d’activitats per tal de donar a conèixer el seu teixit comercial.

El Comerç Associat de Tremp ha organitzat l’activitat Aparadors Creuats, una iniciativa perquè es coneguin entre els membres de l’associació i vegin que els seus productes poden ser complementaris. La regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tremp, Anna Ritz, i la presidenta del Comerç Associat de Tremp, Mònica Dólera, n’han parlat aquest migdia en una entrevista a Ràdio Tremp.





L’Associació de comerç i indústria de La Pobla de Segur organitza una xerrada sobre el programa Reempresa, una iniciativa que vol posar en contacte negocis i emprenedors per tal d’evitar que es tanquin empreses. Aquesta conferència també se celebrarà a Tremp. A Isona, de la seva banda, s’ha organitzat la tradicional activitat del Sorteig de les mones de Pasqua, un clàssic al municipi per les dates de Setmana Santa.

Des del programa Treball a les 7 Comarques, i en coordinació amb les tres associacions de comerciants de la comarca se’ls ha ofert una visita guiada a l’Epicentre per conèixer el patrimoni turístic de la comarca.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació