Dissabte, 4 de maig de 2024
teatre

Teatre Tarambanes presenta «La doble vida» a Sort

Representaran l'obra en quatre funcions, i el 20 d'abril arribarà a Tremp

Redacció 15 de març de 2018 a les 11:35
El grup de teatre Tarambanes presenta aquest divendres l'obra La doble vida. L'estrena serà a les deu de la nit al Cinema-Teatre Els Til·lers de Sort i repetiran funció el diumenge a les sis de la tarda i el cap de setmana que ve, els dies 24 i 25 de març. 

Les entrades, que tenen un preu de cinc euros, es poden comprar a Casa Xorret de set a vuit del vespre i el dia 20 de març al mercat setmanal de Sort. També es poden reservar al telèfon 658.183.384. La doble vida arribarà a Tremp el 20 d'abril. 

L'obra és del dramaturg Ray Conney i l'adaptació ha anat a càrrec d'Àngel Llàcer, qui ha dit que ràpidament va acceptar fer-ne l'adaptació perquè vol "provocar el riure del públic amb una mirada a la histèria del personatge que, a falta d'una vida, en té dues". 

Sinopsi

El John Smith, casat amb l’Antonella i amb una filla adolescent seria un home corrent si no fos perquè… també està casat amb una altra dona amb la qual també té un fill a un altre barri de la ciutat.

Durant divuit anys, el John ha aconseguit mantenir el secret fent quilòmetres amunt i avall amb el seu taxi. El què el John no podia preveure és que els seus fills es farien amics per Internet i ara han decidit trobar-se en persona. El John haurà de fer mans i mànigues per evitar que les seves famílies acabin descobrint la seva doble vida. Se’n sortirà?
 

Cartell de l'obra. Foto: Ajuntament

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació