Dilluns, 29 d'abril de 2024
Fotografia

Nova edició del concurs fotogràfic «Paisatges del passat»

L'Ajuntament de Tremp convoca la cinquena edició d'aquest premi de fotografia de paisatge i geologia

Redacció 8 de març de 2018 a les 11:22
La fotografia guanyadora d'una edició anterior | Joan Macaya
L'Ajuntament de Tremp organitza una nova edició del premi de fotografia Paisatges del Passat, un guardó creat l'any 2014 amb l'objectiu de posar en valor la geologia i les ciències de la Terra i difondre la importància de les diferents formacions geològiques que caracteritzen els nostres paisatges.

El premi s'adreça a fotògrafs professionals i amateurs, que poden participar-hi en dues categories: la general i la científica. El primer premi està valorat en 1.200€ i el científic en 600€. 

Igual que en les dues darreres edicions s'ha previst com a requisit que les fotografies que es presentin a concurs hagin estat preses en espais exteriors de l'àmbit geogràfic que conforma el Projecte Geoparc Conca de Tremp-Montsec, és a dir: tota la comarca del Pallars Jussà i els termes municipals de Baix Pallars, Coll de Nargó (Alt Urgell), Camarasa, Vilanova de Meià i Àger (Noguera).

Ja s'ha obert el termini de presentació de fotografies que finalitzarà el proper 31 de maig i les bases es poden consultar en quatre idiomes a la pàgina web de l'ajuntament. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació