Dimecres, 24 d'abril de 2024
Corder

El Pallars Jussà vol recuperar les costellades a l'aire lliure

Els ramaders i carnissers de la comarca faran un 30% de descompte en els talls de corder

Redacció 28 de febrer de 2018 a les 10:25
Una costellada durant la Pallars terra de corder | Ajuntament de Tremp
El Consell del Corder del Pallars Jussà, creat recentment i integrat per ramaders, carnissers i restauradors, proposa a la població sortir a gaudir de la carn de corder a les barbacoes de la comarca els dies 17 i 18 de març.

Amb la idea d’incentivar el consum de carn de corder, un dels motors econòmics de la comarca, el Consell del Corder, a través del programa Al teu gust, aliments del Pallars de l’Ajuntament de Tremp, ha posat en marxa una iniciativa per animar tothom, i particularment a la gent del Pallars, a recuperar les tradicionals costellades a l’aire lliure.

Concretament, els ramaders i carnissers de la comarca s’han posat d’acord per fer una oferta del 30% en els diferents talls de carn de corder. Es podrà gaudir d'aquesta rebaixa en les compres realitzades entre el 12 i el 17 de març.

A més, s’ha editat un fulletó desplegable on es detallen les carnisseries que participen a l’oferta. També s’hi poden trobar receptes de salses per acompanyar la carn que proposen els restaurants del Pallars Jussà, així com un mapa amb totes les barbacoes obertes assenyalades. 
 

Consulta el futlletó amb informació de la costellada

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació