Dilluns, 20 de maig de 2024
esports

Tremp reconeix els seus esportistes a la 20a Festa de l'Esport

El Club Bàsquet Tremp, Miquel Murgó, Jonatan Gàzquez i Sandra Bernaus, entre els premiats més destacats

Redacció 20 de febrer de 2018 a les 12:11
Jonatan Gàzquez amb el guardó com a millor esportista | Esports Tremp
L'Espai Cultural La Lira de Tremp ha acollit aquest dissabte la 20a edició de la Festa de l'Esport, un esdeveniment que s'organitza cada any a través de la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Tremp i amb les entitats esportives municipals, com un reconeixement a totes les persones i clubs relacionats amb l'esport del municipi. Durant la cerimònia s'atorguen els premis a tots aquells que han destacat pels seus mèrits durant la temporada.
 
S'han concedit guardons a esportistes individuals, des de benjamins fins a veterans, tècnics dels equips que participen en competicions d'equip o individuals, directius, clubs esportius per elegir la millor entitat. També hi han hagut mencions especials a esportistes individuals, a equips, a entitats que celebrin algun aniversari, a empreses col·laboradores o a persones per la seva trajectòria en el mon esportiu.

Entre els premiats, destaquen el Club Bàsquet Tremp, que va aconseguir el guardó a millor entitat; Miquel Murgó, de l'equip sènior del bàsquet, com a millor entrenador; o el jugador de futbol Jonatan Gàzquez i la patinadora Sandra Bernaus, escollits millors esportistes trempolins del 2017. 

El lliurament dels guardons ha anat a càrrec de l'esportista i fisioterapeuta trempolí José Ignacio García, que en el seu parlament es va adreçar especialment als esportistes més joves motivant-los a treballar fort i prendre’s molt seriosament valors com el treball en equip, la solidaritat i la humilitat.

Com a moments emocionants, van destacar la menció especial a títol pòstum a Miquel Toló, un reconeixement que va recollir la mare i les germanes en un moment carregat d'emoció que va fer que va fer aixecar tot el públic de La Lira. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació