Divendres, 17 de maig de 2024
Nevades

El Parc Natural de l'Alt Pirineu repara els desperfectes per la nevada

La gran quantitat d'aigua caiguda ha provocat esllevissades i caigudes de murs

Darío Albert 9 de febrer de 2018 a les 11:32
Les nevades del darrer temporal no només van provocar problemes a les vies de comunicació de vehicles motoritzats, sinó també als camins per passar-hi a peu. El Parc Natural de l'Alt Pirineu està arreglant els desperfectes que ha pogut ocasionar la quantitat d'aigua caiguda a principis de setmana i que ha estovat el terreny, fent-lo més propens a patir despreniments. 
 
Així, la brigada del parc -formada per sis treballadors contractats a través de l'empresa pública Forestal Catalana- està retirant els rocs caiguts de les esllavissades, reconstruir murs o reparant baranes i senyals malmeses. Ho fa als camins de les cotes més baixes, en les que els gruixos de neu ja s'han desfet. Per a les vies on encara poden trobar-hi neu, hauran d'esperar a que es fongui per treballar-hi. 

La darrera actuació que ha dut a terme la brigada ha estat al camí de la Canerilla, que uneix Sort i Rialp. Aquest sender va patir el trencament de senyals i baranes a causa de despreniments. Ara ja s’hi pot tornar a passar amb seguretat.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació