Divendres, 19 d'abril de 2024
Turisme

La Diputació de Lleida promociona el Pirineu a Israel

Participa a la Fira Internacional dels Mercats Turístics de la Mediterrània, que s'està celebrant a Tel Aviv

Redacció / ACN 7 de febrer de 2018 a les 12:06
Catalunya és considerada una destinació de caire preferent pel turisme israelià | Diputació
La Diputació de Lleida, mitjançant el Patronat de Turisme, promociona al mercat d'Israel l'oferta de natura, turisme actiu, neu i cultura de les comarques lleidatanes, així com també la ruta "Perseguits i salvats". Ho fa en el marc de la Fira Internacional dels Mercats Turístics de la Mediterrània (IMTM), que s'està celebrant aquest dimarts i dimecres a Tel Aviv. 

La fira IMTM és el saló més gran del sector turístic que se celebra a la Mediterrània oriental i és el vuitè any consecutiu que el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida hi és present, sota la marca Pirineus i dins l'estand de l'Agència Catalana de Turisme. Aquesta és la tercera mostra d'àmbit internacional en la qual participa aquest any 2018 el Patronat de Turisme per donar a conèixer l'oferta turística del Pirineu i les Terres de Lleida. Les altres dues han estat a Alemanya i la Gran Bretanya.

El vicepresident del Patronat de Turisme i alcalde de Rialp, Gerard Sabarich, i el director, Juli Alegre, participen de forma directa en aquesta fira israeliana, en la qual tenen previstes diferents reunions de treball i accions promocionals amb touroperadors i representants de mitjans de comunicació destinades a posicionar l'oferta turística de Lleida al mercat d'Israel.

Entre el material divers que s'hi distribuirà al taulell de Pirineus, destaquen els catàlegs editats per la Diputació de Lleida amb informació sobre la senyalització de les cinc rutes d'evasió dels jueus de l'Holocaust pel Pirineu de Lleida i que formen part del projecte 'Perseguits i salvats', amb diferents itineraris per la Val d'Aran, la Cerdanya, l'Alta Ribagorça, l'Alt Urgell i el Pallars Sobirà.

Els turistes israelians que visiten les comarques de Lleida, principalment les del Pirineu, trien la destinació atrets sobretot per l'oferta de natura, muntanya i turisme actiu, a més dels vestigis històrics relacionats amb la cultura jueva. Catalunya és considerada una destinació de caire preferent pel turisme israelià, amb el Pirineu de Lleida i el Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici com a referents.

Periodistes britànics, de visita al Pirineu

Un grup de cinc periodistes britànics que pertanyen a diferents mitjans de comunicació de gran prestigi del Regne Unit participen durant quatre dies en un viatge de premsa al Pirineu català adreçat al producte de neu amb la finalitat de conèixer l'oferta d'esquí.

El viatge ha estat organitzat pel Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, amb l'objectiu de promocionar al mercat britànic l'oferta d'esquí i les activitats complementàries a la neu del Pirineu català, com també el patrimoni cultural i la gastronomia.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació