Dissabte, 27 d'abril de 2024
tren de la pobla

Ferrocarrils rehabilitarà la caseta de l’estació de la Pobla per als treballadors

L’actuació, amb un pressupost d’uns 127.000 euros, es realitzarà davant l’increment del servei de la línia Lleida-la Pobla

Redacció 31 de gener de 2018 a les 09:42
L’hangar de l’estació de la Pobla, des de la carretera C-13 | Arxiu
Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) ha licitat les obres per rehabilitar i adequar l’hangar que l’empresa pública té a la Pobla de Segur, situat a escassos 50 metres de l’estació de tren de la població. L’objectiu és convertir la caseta de l’estació, que fins ara s’havia utilitzat com a magatzem, en un espai habilitat per als treballadors de l’empresa.

Segons ha avançat Segre i ha confirmat FGC a Pallars Digital, l’actuació es realitzarà davant l’increment del servei de la línia Lleida-la Pobla. Segons l’empresa, els treballadors de FGC necessitaven a la Pobla un espai còmode on poder-se canviar, dinar o sopar i, en definitiva, fer la seva feina una mica més confortable.

Es preveu que les obres comencin abans de l’abril i s’allarguin aproximadament uns quatre mesos. El pressupost de les obres és d’uns 127.000 euros. El projecte inclou l’habilitació d’un menjador, una sala de treball, un bany, un vestidor i una petita oficina.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació