Dilluns, 29 d'abril de 2024
Formació

Tremp organitza seminaris per parlar en públic

El consistori prepara aquests seminaris adreçats als productors de la comarca i altres entitats interessades

Redacció 13 de gener de 2018 a les 10:46
Al seminari hi participen una quinzena de persones | Ajuntament de Tremp
Com a complement dels seminaris de màrqueting i tècniques de venta, l’Ajuntament de Tremp ofereix aquest mes de gener una sèrie de seminaris personalitzats per adquirir tècniques per parlar en públic i aconseguir elaborar presentacions d’èxit. 

Amb aquesta acció es vol aconseguir que els participants aprenguin les tècniques bàsiques d’oratòria per comunicar amb seguretat i credibilitat als clients potencials, així com dominar els aspectes verbals i no verbals de la comunicació per generar major impacte i influència. En el decurs de les sessions es donaran eines bàsiques per aprendre a fer presentacions atractives i efectives.

El programa està adreçat a empresaris i treballadors de l’àmbit agroalimentari i de la restauració, tot i que  també hi participaran responsables d’entitats del territori. En total, una quinzena de persones que aprenen mitjançant una metodologia pràctica i activa centrada en el roll-playing.

Aquesta acció, com la resta de propostes formatives que es programen durant l’any a través de lAl teu gust, aliments del Pallars, és porta a terme amb el finançament del projecte Treball a les 7 comarques del Servei d’Ocupació de Catalunya i pretén oferir eines de millora en diferents àmbits als empresaris de la comarca, especialment als dels sectors agroalimentari i turístic, per tal de contribuir al desenvolupament local.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació