Diumenge, 12 de maig de 2024
Lo Quiosc

Xarim Aresté, la principal proposta per la temporada d'hivern de Lo Quiosc

Per primera vegada, la cocteleria pallaresa obrirà també durant la temporada d’hivern

Publireportatge 18 de gener de 2018 a les 10:04
Gaudeix de Lo Quiosc, ara també a l'hivern | Lo Quiosc
Música, còctels i gastronomia durant tot l'any. Aquest és el principal objectiu de Lo Quiosc, que per primera vegada desestacionalitzarà l’activitat i obrirà també durant la temporada d’hivern. A més, prepara un cicle de concerts per portar la música en un indret privilegiat a tocar del pantà de Sant Antoni. 

A Lo Quiosc el cap de setmana comença ja els dijous, quan obrirà de set de la tarda a una de la matinada. Pels divendres, l'horari és partit: de dotze del migdia a cinc de la tarda i de set de la tarda a una de la matinada. De cara als dissabtes, estarà obert des de les dotze del migdia fins les dues de la matinada. Els vermuts i els dinars de diumenge es podran fer de dotze del migdia a sis de la tarda. 
 
Cicle d'hivern

El cicle de concerts l’inaugurarà Nothing for money, una banda lleidatana formada per dos germans que amb la guitarra i les veus oferiran un tribut al mític grup Dire Straits. El concert tindrà lloc aquest proper dissabte, dia 20, a dos quarts de dotze de la nit. A més, es repetirà l’endemà en format de vermut musical, a dos quarts d’una del migdia. La dels vermuts musicals del diumenge és una de les novetats d’enguany de Lo Quiosc per tal d’oferir música en directe en un horari més familiar.

L’actuació més destacada a Lo Quiosc, però, arribarà el 27 de gener, quan el músic Xarim Aresté presentarà per primer cop al Pallars el seu darrer treball, Polinèsies. Es tracta de 10 cançons escollides entre un centenar, producte d’un moment de creativitat desbordant. Una excel·lent col·lecció que consolida Xarim Aresté com un virtuós de les paraules, com un poeta de la guitarra. 
 

Xarim Aresté actuarà a Lo Quiosc. Foto: Lo Quiosc


Ja al febrer, serà Estúpida Erikah l'encarregat de portar la música a aquest indret tant particular del pantà de Sant Antoni. Serà el dissabte 10 de febrer a partir de dos quarts de dotze de la nit. Presentarà el disc 300 mil·lisegons, un treball en format acústic amb el cantant Lluís Bòria al capdavant. 

La tercera proposta d’aquest cicle és la de Renaldo & Clara, programada pel 24 de febrer. Per descriure aquest grup, que portarà els temes del disc Les afores, prendrem les paraules de Joan Miquel Oliver, excantant del grup Antonia Font, que els defineix com “verb ràpid, rima lúcida, idees obtuses, harmonies estranyes, morro, passotisme i domini”.

Quinze dies més tard, el 10 de març, serà el grup Cor Blanc qui portarà les cançons al bar musical pallarès, el projecte dels barcelonins Mireia Bernat i Sergi Serra que es troben actualment enregistrant les cançons del que serà el seu primer disc. Per últim, el 24 de març, serà el torn de la cantautora Ivette Nadal, que acompanyada de Caïm Riba -fill de Pau Riba i excomponent del grup Pastora- interpretarà les cançons del seu darrer treball Tornar a mare

A més, els dies 30 i 31 de març, Lo Quiosc comptarà amb les actuacions del duet pallarès Far Out i de Mon Roi & Valldeflors, que amenitzaran els vermuts musicals de Setmana Santa.

Un indret privilegiat

Lo Quiosc és un restaurant-cocteleria ubicat en un indret privilegiat de la comarca, on destaca el seu entorn natural a tocar del pantà de Sant Antoni. Poc a poc ja s'ha fet un espai dins el panorama músical del Pallars Jussà com a sala de concerts. El Talarn Music Experience, que acull des de fa tres estius Lo Quiosc, n'és un bon exemple. Gerard Quintana, Joan Dausà, Joana Serrat i Ramon Mirabet són alguns dels noms més destacats dins el món musical català que han passat per l'escenari de Lo Quiosc. 
 

La terrassa de Lo Quiosc ofereix unes vistes immillorables. Foto: Lo Quiosc


Amb tot, pretén ser un punt de trobada per la creativitat, la música, el paisatge, la cocteleria i, sobretot, la gastronomia. Una oferta culinària singular per a tots els gustos, des de tapes fins a plats on no hi pot faltar els productes de proximitat, autòctons i ecològics. 

També es pot trobar una àmplia selecció de còctels, ginebres, vermuts, sucs i batuts naturals fets al moment per provar a les terrasses a l’aire lliure o dins la cocteleria de vidre, on gaudir d’unes vistes espectaculars i maridar amb la bona música que representa Lo Quiosc.

Talarn Music Experience 2018

Després de dos exitoses edicions portant lo millor de la música al Pallars, Lo Quiosc es troba actualment definint el que serà la tercera edició del Talarn Music Experience, que tindrà lloc, com de costum, l’últim cap de setmana de juliol.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació