Dijous, 25 d'abril de 2024
empresa

L’ampliació de l’Esclat de Tremp crearà 25 llocs de treball a la ciutat

El supermercat duplicarà la seva superfície comercial, dels 900 metres quadrats actuals a uns 1.800 | L’empresa ha xifrat en uns 6 milions d’euros la inversió prevista per a les obres

Jordi Ubach Llorens 11 de gener de 2018 a les 10:25
Imatge actual del supermercat, amb la zona d’aparcament i la benzinera | Arxiu
L’ampliació del supermercat Bonpreu Esclat de Tremp suposarà la creació de 25 nous llocs de treball. Així ho ha avançat aquest dijous el diari Segre, citant fonts de l’empresa, que han xifrat en uns 6 milions d’euros la inversió prevista per a les obres. L’ampliació permetrà duplicar la superfície comercial del supermercat, que passarà dels 900 metres quadrats actuals a tenir-ne uns 1.800, segons han confirmat fonts de l’Ajuntament de Tremp a Pallars Digital.

La previsió de la cadena, segons ha explicat l’alcalde de Tremp, Joan Ubach, és cobrir l’espai on actualment hi ha l’aparcament, convertir-lo en botiga i construir una nova zona d’estacionament sota la nova superfície comercial. El consistori va aprovar al darrer ple de l’any la modificació del POUM, i ara la comissió d’Urbanisme n'haurà de donar la seva conformitat.

La idea de Bonpreu Esclat d’ampliar el seu supermercat de Tremp arriba un any després que Mercadona descartés el seu projecte per obrir una gran superfície a la capital del Pallars Jussà. El supermercat Esclat té una molt bona acollida a Tremp, no solament per la clientela del municipi i la comarca, sinó pels passavolants que, de camí al Pirineu, s’hi aturen a comprar. 

Bonpreu Esclat no ha volgut posar terminis a l’ampliació, si ve veu difícil que pugui ser una realitat aquest mateix any. La cadena ha assegurat que donarà prioritat a la venda de productes locals i de proximitat. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació