Neix Pallars Digital, el diari de les comarques pallareses

S'inaugura Pallars Digital, un nou diari que donarà cobertura de forma exclusiva a les comarques del Pallars Jussà i el Pallars Sobirà

per Pallars Digital, 27 de maig de 2013 a les 08:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 de maig de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El diari de les comarques pallareses ja és una realitat. Foto: Georgina Hidalgo


Avui dilluns 27 de maig de 2013 s'ha produït el llançament de Pallars Digital, el primer mitjà de comunicació digital del Pallars. Aquest nou projecte pretén esdevenir un referent periodístic online a les comarques pallareses. Els objectius prioritaris del diari passen per donar veu a les diferents realitats del conjunt de les dos comarques que formen el Pallars, ser un element cohesionador del territori i informar sobre l'actualitat de les comarques pallareses. 
 
Pallars Digital es caracteritza per la seva condició de proximitat, la independència en la comunicació i l'aposta per la participació dels seus lectors. Pretén ser un mitjà social, dinàmic i proper, que acosti els pallaresos a una cultura periodística digital poc desenvolupada en el nostre territori però en constant creixement a la resta de les comarques catalanes.
 
Els continguts que Pallars Digital ofereix s'inclouen en diferents seccions: Pallars Jussà, Pallars Sobirà i Esports, com a seccions purament informatives. També compta amb una secció d'Opinió que es recolza amb un divers nombre de col·laboradors que ens oferiran de forma periòdica els seus punts de vista sobre aspectes relacionats amb la realitat pallaresa. El diari també disposa d'altres seccions: Agenda i Serveis, un apartat Multimèdia on s'hi recolliran tant fotografies (Fotos) com vídeos (Vídeos), i una última secció anomenada Participa!, on el lector podrà interactuar amb el diari votant a les Enquestes o enviant els seus articles, notícies, fotos o vídeos a l'apartat Dis la teva.
 
El diari disposa també d'un espai a Facebook, on s'enllaçaran tots els continguts i un canal a Twitter que, a més a més, també permetrà informar en directe dels fets d'una manera més instantània.
 
Durant aquests primers dies de vida el diari estarà en fase de proves, en constant actualització, per tal de millorar les petites deficiències que apareguin en funció de les necessitats que vagin sorgint. Paral·lelament, s'anirà perfeccionant la versió del diari per a smartphones i tauletes tàctils, per tal de facilitar-ne la consulta i amb l'objectiu que Pallars Digital sigui accessible des de qualsevol punt de connexió.
 
El Pallars compta, des d'avui, amb un nou mitjà de comunicació. Sigueu benvinguts i benvingudes!

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

 

Arxivat a:
Del dia, Pallars Digital