Dimecres, 1 de maig de 2024
eleccions 21-d

El Consell del Jussà retira diversos símbols per ordre de la Junta Electoral

Alguns d’aquests són l’estelada que onejava a la torre medieval o cartells amb el lema “llibertat presos polítics”

Redacció 20 de desembre de 2017 a les 09:44
Alguns dels cartells que s’han retirat del Consell Comarcal del Pallars Jussà | CCPJ
El Consell Comarcal del Pallars Jussà ha retirat aquest dilluns la bandera estelada que onejava des de l’1 d’octubre a la torre medieval annexa al centre de visitants del Pallars, l'Epicentre. També ha retirat els cartells que amb el lema “llibertat presos polítics” estaven penjats als taulells d'anuncis de l'ens comarcal. 

Aquesta acció, acordada per l’equip de govern comarcal del PDCat i ERC, ha estat motivada pels requeriments que des de la Junta Electoral de Zona de Tremp se’ls ha fet arribar durant la setmana anterior i als quals el Consell va al·legar defecte de forma primer, i va presentar-hi al·legacions després.

La decisió es va prendre dilluns després de rebre aquell matí una notificació de la Junta Electoral de Zona en que, a instàncies de la Junta Electoral Provincial, se’ls indicava que el recurs presentat no paralitzava l’instrucció donada i que es podria incórrer en delicte de desobediència a l’autoritat Electoral.

El requeriment rebut, exigia “la retirada de banderes estelades, pancartes amb el lema; llibertat presos polítics, així com elements identificatius similars, com llaços grocs”. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació