Dissabte, 27 d'abril de 2024
Garantia Juvenil

Garantia Juvenil permet la contractació de 8 joves en pràctiques al Jussà

El Consell Comarcal del Pallars Jussà és el màxim beneficiat amb quatre joves en pràctiques

Redacció 18 de desembre de 2017 a les 10:36
Els quatre joves contractats pel Consell durant la seva benvinguda | Consell Comarcal
La segona edició del programa de Garantia Juvenil de contractació de joves en pràctiques permet a vuit pallaresos tenir un contacte amb el món laboral dins les institucions. Gràcies al programa impulsat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), el Consell Comarcal del Pallars Jussà ha pogut contractar fins a quatre joves, mentre que ajuntaments com el de Conca de Dalt, Castell de Mur, Tremp i la Pobla de Segur n’han contractat un cadascun. 

L'objectiu del programa és millorar l'entrada al mercat laboral dels joves amb formació. Els vuit joves estaran contractats en pràctiques durant sis mesos a jornada completa. Els requisits per poder optar a aquest programa era que tinguessin menys de 30 anys i hagin finalitzat un grau universitari o cicles de formació professional. 

El president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Constante Aranda, ha donat la benvinguda als quatre nous treballadors d'aquesta institució i ha remarcat la importància que té el treball en pràctiques per adquirir l'experiència que "molts cops s'exigeix de cara a entrar al mercat laboral". 

El programa està impulsat pel SOC i cofinançat per la Iniciativa d'Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu. Aquest és el segon any en que es du a terme el programa de contractació de joves en pràctiques.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació