Diumenge, 19 de maig de 2024
eleccions 21-d

ERC i la CUP protagonitzen els primers actes electorals al Pallars

ERC va omplir diumenge la sala d’actes de l’Ajuntament d’Esterri d’Àneu, mentre que els cupaires van deixar petit dissabte el cinema-teatre de Sort i van fer un segon acte diumenge a Tremp

Redacció 12 de desembre de 2017 a les 09:33
L’acte de la CUP a Sort ha estat el més multitudinari | CUP
Esquerra i la CUP-Crida Constituent han protagonitzat aquests dies els primers actes de campanya a les comarques pallareses. Es van estrenar els cupaires, pocs dies després de presentar els candidats pirinencs a la localitat de Baro. El primer dels dos actes dels anticapitalistes va tenir lloc dissabte a Sort, on van deixar petit el cinema-teatre Els Til·lers en un acte que va comptar amb la participació de l’exdiputada Anna Gabriel, Vidal Aragonés i el pallarès Jaume Solé.

L’endemà, la CUP es desplaçava a la capital del Pallars Jussà, en un acte no tant multitudinari a l’Espai Cultural La Lira, que en aquesta ocasió va reunir Mireia Boya, Xènia Antona i novament Jaume Solé, número 10 a la llista de la CUP a Lleida. Diumenge va ser el torn d’Esquerra Republicana en un acte a Esterri d’Àneu amb la participació de l’alcalde de la població, Ramon Villuendas, l’alcalde de Sort, Raimon Monterde, la senadora Anna Azamar i Francesc Viaplana.
 

Acte d’Esquerra Republicana a Esterri d’Àneu. Foto: ERC


En el seu parlament, Villuendas va garantir als assistents que el vot a ERC garantirà recuperar i millorar els drets que els catalans van perdre l’1 d’octubre. L’alcalde d’Esterri va assegurar que el govern català i espanyol porten “ritmes polítics molt diferents”. Monterde, de la seva banda, va recordar que la “repressió” que està rebent el poble català s’executa “amb la complicitat de PP, PSOE i Ciutadans”.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació