Diumenge, 19 de maig de 2024
nevada

La neu i el gel obliguen a tancar el Port de la Bonaigua

A la cota 2.266 del port s’han registrat 47 centímetres fins a les 10h d'aquest matí

Redacció / ACN 2 de desembre de 2017 a les 12:08
A l’estació de Tavascan hi han caigut uns 40 centímetres de neu nova | Tavascan
La carretera c-28 està tallada aquest dissabte, entre Naut Aran i el cap del Port de la Bonaigua, a causa de la neu i el gel. A més, fan falta cadenes per circular per la C-142b entre Vaquèira i el Pla de Beret; la C-28 entre Vielha i Vaquèira; la C-28 entre Alt Àneu i el Port de la Bonaigua i la la N-230 entre Senet i Vielha, segons ha informat aquest dissabte el Servei Català del Trànsit.

Com ja es va anunciar, la nevada d’aquesta matinada ha estat força contundent al vessant nord del Pallars Sobirà. Fins a les 10h del matí d’aquest dissabte, ja s’havien registrat fins a 47 centímetres a la cota 2.266 del Port de la Bonaigua, 39 centímetres a la cota 2.400 a Certascan o 23 centímetres a la cota 1.128 de Tavascan.

La neu també ha arribat de forma generosa a les estacions d’esquí pallareses, que han rebut amb els braços oberts els primers gruixos des que han obert portes. On més abundant ha estat la nevada ha estat a l’estació de muntanya de Tavascan, on hi han calculat uns 40 centímetres de neu nova. A Port Ainé hi han caigut uns 12 centímetres de neu nova i Espot ha hagut de tancar temporalment l’estació a causa del fort vent.
 

 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació