Dijous, 9 de maig de 2024
Procés català

Representació pallaresa a la manifestació de Brussel·les

L'ANC i diferents agències de viatge organitzen sortides per participar a la manifestació del 7 de desembre a la capital de Bèlgica

Redacció 21 de novembre de 2017 a les 11:07
Imatge de la manifestació per la llibertat dels presos polítics | Adrià Costa
Les territorials de l'Assemblea Nacional Catalana al Pallars Jussà i Pallars Sobirà organitzen, amb la col·laboració de diferents agències de viatge de la comarca, una sortida per participar a la manifestació independentista que acollirà Brussel·les el proper 7 de desembre. 

El cinc de desembre sortirà un autocar des de Tremp en direcció a la població belga de Hasselt, on hi haurà contractat l'hotel. La jornada del sis de desembre servirà per visitar aquesta població i l'endemà al matí es participarà a la manifestació. El retorn cap al Pallars serà el divendres 8 després d'esmorzar. Aquest viatge té un preu de 230 euros, on s'hi inclou el viatge en autocar, dues nits d'hotel i l'esmorzar. 
 

Cartell del viatge a Brussel·les des de Tremp. Foto: ANC


Des de Sort, el viatge arrencarà el dia 6 al matí i es preveu arribar a la capital de Bèlgica l'endemà, a temps per participar a la concentració independentista. En aquest cas, no hi haurà contractat cap hotel perquè la tornada està prevista per la mateixa tarda del 7 de desembre. Així, les dues nits es faran en ruta a l'autocar i s'arribaria a Sort el dia 8 a la tarda. Aquesta opció té un preu de 135 euros. 
 

Cartell del viatge a Brussel·les des de Sort. Foto: ANC


Compartir viatge en cotxe

L'ANC vol que la manifestació a Brussel·les sigui un èxit i, per això, ha creat diferents canals de comunicació a les xarxes socials per facilitar la coordinació dels viatges particulars. Pel que fa als grups de cotxe i moto, es tracta de grups d'autogestió perquè els usuaris interessats es posin d'acord entre ells. En canvi, en els grups d'autocar i avió s'aniran penjant les ofertes que es rebin per part de les diferents territorials de l'ANC i d'empreses especialitzades.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació