Dissabte, 20 d'abril de 2024
dis la teva!

Resposta a la carta «La pràctica de l’esport femení a Tremp, qüestió de modes?»

L’equip de Govern de l’Ajuntament de Tremp respon a la carta d’un grup d’usuàries de les activitats esportives

Redacció 31 d'octubre de 2017 a les 11:11
Benvolgut,

En relació a l’escrit publicat el passat dimarts 24 d’octubre en aquest diari, concretament a la secció Dis la teva!, i titulat La pràctica de l’esport femení a Tremp, qüestió de modes?, des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Tremp, ens veiem amb la responsabilitat de respondre atès que entenem que, malgrat es tracta d’una carta anònima, ha estat enviada per un col·lectiu de dones de Tremp.

En primer lloc, deixar clar que valorem positivament que al municipi es desenvolupin activitats privades entorn a l’esport i que hi hagi prou demanda com perquè totes puguin viure’n, nosaltres esperem sincerament que no sigui només una qüestió de moda ni passatgera. El creixement econòmic beneficia tota la ciutadania i si és en l’àmbit dels hàbits saludables, encara més. 

En aquest sentit, des de l’Ajuntament de Tremp entenem que una de les funcions de la Regidoria d’Esports (ja no és un Patronat, sinó que els serveis que es presten són competència de l’Ajuntament de Tremp des de l’any 2013) és oferir un servei de la màxima qualitat que complementi l’oferta privada i que sigui assumible per a tothom.

A partir d’aquí, volem interpretar la crítica que es fa a través d’aquest escrit de la forma més constructiva possible. Si bé som conscients que hi ha deficiències o mancances en alguns dels serveis que es presten o s’han prestat o bé en els equipaments municipals, també creiem que fem una gestió conscient i compromesa, de la mateixa manera que no estem d’acord que hàgim caigut en cap comoditat, ni a nivell polític ni tècnic. Senzillament fem mans i mànigues per poder mantenir la qualitat amb els recursos què disposem.

No obstant i perquè com ja hem dit creiem que és la nostra responsabilitat, convidem a les usuàries que han redactat la citada carta al director o a aquelles persones que s’hi sentit representades/identificades a concretar una cita amb nosaltres i poder parlar amb calma de les qüestions que els hi preocupen, amb el compromís que escoltarem i prendrem part en allò que trobem just i sigui possible.

L’Equip de Govern de l’Ajuntament de Tremp
 

Com participar al "Dis la teva"?

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació