Dijous, 9 de maig de 2024
procés català

L'ANC i Òmnium del Jussà volen mostrar el suport del Pallars al Parlament

Organitzen un autocar per assistir a la concentració de les entiats sobiranistes davant del Parlament en la jornada en què està previst que es proclami la independència

Redacció 26 d'octubre de 2017 a les 10:31
Concentració independentista al passeig Lluís Companys | Josep Maria Montaner
L'ANC vol acompanyar la proclamació de la independència i l'inici de la resistència amb el suport de la ciutadania que Junts pel Sí preveu exercir, segons el seu full de ruta. Per això, ha convocat una concentració davant del Parlament per al divendres, a les 12.00, amb el lema "Fem la República". "Ha arribat el moment! Ara cal defensar la República", assevera el missatge amb què l'entitat crida a la convocatòria.
 

Sigui com sigui, l'espai concret potser caldrà canviar-se, en especial si el Parlament opta per blindar-se com va fer el 10 d'octubre, en què va quedar tancat tot el parc de la Ciutadella, excepte per als polítics, periodistes i altre personal acreditat. Llavors, l'acte de l'ANC va haver de desplaçar-se fins al passeig de Lluís Companys, on els milers de concentrats van mostrar divisió d'opinions i desconcert en el moment en què Carles Puigdemont va deixar en suspens la declaració d'independència.

Autocars des del Pallars

Perquè els pallaresos també puguin donar suport als diputats del Parlament, les delegacions territorials de l'ANC i Òmnium al Pallars Jussà han organitzat el viatge en autocar. La sortida serà a la vuit del matí des de la Pobla de Segur i un quart d'hora més tard des de Tremp. Aquells qui vulguin baixar en autocar, han de reservar la plaça trucant als telèfons 686.854.422 o 665.916.854, o enviant un correu electrònic a l'adreça pallarsjussa@assemblea.cat. El preu és de 15 euros per persona. 
 

Cartell de la concentració de l'ANC.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació