Divendres, 26 d'abril de 2024
socis

Sortegem un sopar en un espai propi del segle XIX: el Cafè de la Unión!

Com sempre, hi participaran tots els socis que s'hagin donat d'alta abans del proper dia 10

Redacció 25 d'octubre de 2017 a les 13:22
Ja som a les portes d’un nou mes i això significa que els socis de Pallars Digital disposen d’una nova oportunitat per aconseguir un dels premis que sortegem mensualment entre els nostres associats. En aquesta ocasió us oferim la possibilitat de passar una vetllada única en un cafè que manté l’estètica dels cafès antics de finals del segle XIX, el Cafè de la Unión, amb un sopar per a dues persones.

El Cafè de la Unión és un cafè que es va inaugurar l’any 1870 a la Pobla de Segur i que va tancar les seves portes l’any 1997. Aquest històric emplaçament ha reobert enguany mantenint el clima i l’estètica dels cafès antics de finals de segle XIX. El Cafè de la Unión ofereix als seus clients una gran varietat de tapes i també la possibilitat de gaudir d’actuacions musicals els divendres a vespre.
 


Com sempre, entraran en el sorteig tots aquells socis que s’hagin registrat abans del dia 10 de novembre. Serà al voltant d’aquesta data quan sortejarem el sopar per a dues persones al Cafè de la Unión de la Pobla de Segur. Molta sort!

Col·labora amb el diari

Aquest sorteig forma part de la campanya de socis de Pallars Digital. Per només 3 euros al mes (36 euros/any), els abonats aconsegueixen avantatges exclusius mensuals com sortejos, descomptes i promocions, a més de rebre un butlletí quinzenal i de formar part activa del diari.

Fer-se soci del diari és molt fàcil. Només cal entrar en aquest enllaç i omplir el formulari d'inscripció. Nosaltres farem la resta. Et portarà menys de cinc minuts!
 

FORMULARI: Fes-te soci/a de Pallars Digital!

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació