Divendres, 3 de maig de 2024
Aula Universitària

L'Aula Universitària del Pallars Sobirà inicia el nou curs

Les conferències mensuals s'allargaran fins al juny de l'any que ve

Redacció 25 d'octubre de 2017 a les 11:14
L'historiador Pau Castell pronunciarà una xerrada de l'AEUPS | Arxiu
L’Aula d'Extensió Universitària del Pallars Sobirà (AEUPS) arrenca aquest proper divendres amb el nou curs. Les xerrades interdisciplinàries, que se celebraran mensualment, s'allargaran fins a principis de juny. 

La música del barroc centrarà la conferència inaugural del cicle de xerrades. El professor d'Història de la Música de Lleida, Màrius Bernadó, impartirà la ponència El so de Venècia: la música veneciana del renaixement barroc. La conferència començarà a dos quarts de vuit del vespre al Consell Cultural de les Valls d'Àneu. 

Els dinosaures, la geografia, l'art, la història, les matemàtiques o l'emoció seran alguns dels temes que es tractaran al llarg d'aquest nou curs. La tutela acadèmia continuarà essent exercida per la Universitat de Lleida, que en vetlla la qualitat i el rigor científic. 

Per ser alumne de l'AEUPS cal omplir la butlleta d'inscripció i fer el pagament de 45 euros. Els socis al Consell Cultural de les Valls d'Àneu i les persones aturades gaudiran d'un descompte de vint euros en el preu. 
 

Consulta el programa de xerrades de l'Aula Universitària del Pallars Sobirà

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació