Divendres, 26 d'abril de 2024
caça

Denuncien dos persones per caçar cabirols sense autorització al Jussà

Els Agents Rurals van interceptar els caçadors transportant els animals sense el precinte identificatiu | Aquest tipus d’infracció pot ser sancionada amb una multa de fins a 1.600 euros

Jordi Ubach Llorens 24 d'octubre de 2017 a les 09:49
Imatge d'un dels cabirols interceptats pels Agents Rurals | Agents Rurals
Els Agents Rurals han denunciat aquest passat cap de setmana dos persones per caçar cabirols sense autorització en dos batudes als termes municipals de Conca de Dalt i Castell de Mur, al Pallars Jussà. El cos va interceptar els caçadors transportant els animals sense el precinte identificatiu, una pràctica prohibida en el cabirol mascle.

Aquesta intervenció es va efectuar en el marc de les inspeccions regulars que els Agents Rurals realitzen a les batudes de caça, especialment les que es fan el cap de setmana. Els Agents Rurals van decomissar les armes als caçadors, que són retornades un cop es paga la sanció. 
 
Els Agents Rurals recorden que cal precintar els exemplars abatuts, com cabirols i cérvols, per transportar-los amb vehicle. Aquest tipus d’infracció pot ser sancionada amb una multa de fins a 1.600 euros, en funció del valor que se li dona a l’animal caçat.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació