Dilluns, 20 de maig de 2024
socis

Ja tenim guanyador del sopar per a dues persones a Casa Masover!

Es tracta d'una nova promoció exclusiva per als socis del diari

Redacció 11 d'octubre de 2017 a les 17:02
El sopar per a dues persones al restaurant Casa Masover de Buira ja té guanyador. L'afortunat ha estat escollit mitjançant un sorteig efectuat a través de la plataforma Randorium aquest dimecres al migdia i es tracta de Xavier R. (Tremp). Enhorabona!

Casa Masover, situada en plena vall de Manyanet, es va convertir el 1986 en casa de pagès o Agroturisme, pionera en aquest tipus d’allotjaments al Pallars Jussà. A principis dels 90 es va inaugurar el restaurant, on s’hi pot trobar una cuina tradicional complementada amb pinzellades d’autor. Compta també amb un centre eqüestre i apartaments turístics. 

L’últim projecte de Casa Masover ha estat la creació de la marca de carn de vedella bruna ecològica. Casa Masover són tres generacions d’una família que manté vius el poble i la vall.
 
Aquest sorteig forma part de la campanya d'associats de Pallars Digital. Hi han participat un total de 47 persones, les que s'han fet sòcies del diari des que va iniciar la campanya.

A la resta, us animem a fer-vos socis i col·laborar amb el diari! Per només 3 euros al mes (36 euros/any), els abonats aconsegueixen avantatges exclusius mensuals com sortejos, descomptes i promocions, a més de formar part activa del diari.

Fer-se soci del diari és molt fàcil. Només cal entrar en aquest enllaç i omplir el formulari d'inscripció. Et portarà menys de cinc minuts!

Proper sorteig: 10 de novembre

En els pròxims dies desvetllarem el premi del proper sorteig, que tindrà lloc al voltant del 10 de novembre. Com sempre, hi participaran tots els lectors que ja són socis i els que se'n facin abans del mateix dia 10. Molta sort!
 

Fes-te soci/a de Pallars Digital!

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació