Dissabte, 4 de maig de 2024
Dia de la Hispanitat

Ajuntaments del Pallars donen llibertat al seu personal a treballar el 12-O

Tot i ser un dia festiu, els regidors mantenen l'agenda política per aquest dijous

Jordi Ubach / Darío Albert 11 d'octubre de 2017 a les 11:06
Imatge d'arxiu de la façana de l'Ajuntament de Sort | ACN

La majoria d'ajuntaments del Pallars, entre ells els de Tremp i Sort, tancaran al públic durant el 12 d'octubre, festivitat del Dia de la Hispanitat. No obstant això, el moviment dins els dos consistoris continuarà aquest dijous. Els equips de govern de ambdós municipis aniran a treballar i els alcaldes han donat llibertat al personal de l'ajuntament per anar-hi o no. 

Així ho han confirmat a Pallars Digital els dos alcaldes de les capitals de comarca pallareses. A Tremp, Joan Ubach, ha assegurat que l’ajuntament tancarà perquè també ho estarà el registre, però ha explicat que els regidors treballaran a nivell intern, ja que s’han programat reunions durant la jornada de demà. A més, ha afegit que el personal del consistori que vulgui acudir al lloc de treball aquest dijous podrà fer-ho i recuperar la festivitat en una altra data. 



L'alcalde de Sort, Raimon Monterde, treballarà aquest dijous però no al consistori, sinó com a guia d'esports d'aventura, la seva feina habitual. En aquest sentit, Monterde afirma que no considera que el dia sigui festiu. A la capital del Sobirà també s’ha donat llibertat pels treballadors que vulguin anar a treballar. L’Ajuntament de Soriguera, l’únic del Pallars amb un alcalde la CUP, també estarà obert i tant el batlle com els regidors atendran al públic en horari normal. 

Per contra, qui tancarà del tot les seves portes seran els ajuntaments de la Pobla de Segur, d'Isona i Conca Dellà o de Rialp, així com els Consells Comarcals del Pallars Jussà i el Pallars Sobirà. Esterri d’Àneu, de la seva banda, seguirà la línia de Tremp i Sort i, tot i donar llibertat als treballadors, mantindrà l'agenda política.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació