Dilluns, 29 d'abril de 2024
dis la teva!

CARTA: Agraïment als veïns i veïnes de Sort pel suport durant l’1-O

Escrit d’agraïment als veïns de l’alcalde de Sort, Raimon Monterde

Redacció 4 d'octubre de 2017 a les 09:59
Estimada família,

Els moments viscuts diumenge en la històrica, llarga i emotiva jornada que va començar dissabte al capvespre, va continuar en una intensa i llarga matinada i va finalitzar entre aplaudiments de tothom en tancar el col·legi electoral, ens han deixat una empremta que viurà per sempre en el nostre record i en el dels nostres fills i filles.

Vau ser molts els que vau mostrar la vostra solidaritat i enteresa enfront de la gran pressió a què ens van sotmetre les forces repressores de l’Estat espanyol tot col·laborant en les diverses tasques que va suposar aquesta jornada o si més no participant en la votació.

Veure que tots els sectors econòmics i socials del municipi participen activament en la defensa dels nostres drets i llibertats fonamentals encoratja qualsevol.

Agricultors i ramaders, administració pública, mossos, bombers i agents rurals, comerciants i hostalers, teixit associatiu, professionals liberals, sense oblidar-nos dels veïns i veïnes i molt especialment, pels aplaudiments espontanis que van aixecar els nostres padrins i padrines... tots i cadascun de vosaltres vau fer possible portar a bon termini la votació.

És per això que us agraeixo de tot cor i sincerament el paper que vau desenvolupar i us emplaço a continuar treballant en els dies que vindran per Catalunya.

Només el poble salva al poble.

Moltes gràcies.

Raimon Monterde Alberich
Alcalde de Sort
 

 

 Com participar al "Dis la teva"?

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació