Dimecres, 15 de maig de 2024
castellers

Els Malfargats de Pallars celebren a Tremp la seva diada de bateig

També hi han participat les colles padrines, els Castellers de Lleida i els Margeners de Guissona

Pallars Digital Tremp | 29 d'abril de 2024 a les 09:59
Els Malfargats carregant un castell durant la diada de bateig a Tremp | Jordi Ubach
Aquest dissabte, la colla castellera Malfargats de Pallars ha celebrat a Tremp la seva diada de bateig. Malgrat la pluja, la diada s'ha pogut celebrar al pavelló del Casal, que ha acollit també les colles padrines dels pallaresos: els Castellers de Lleida i els Margeners de Guissona.
 

Els Malfargats van consolidar i descarregar amb solvència dos pilars de 4, el 3 de 6 amb agulla, el 4 de 6, un pilar de 4 aixecat per sota i un pilar de 4 de sortida per finalitzar la diada. Per la seva banda, els de Lleida van descarregar dos pilars de quatre, un 3 de 7, el 4 de 7 amb agulla, el 4 de 7, un pilar de 5 i dos pilars de 4 simultanis per acabar. Finalment, els de Guissona van descarregar un pilar de 4, un 3 de 6, la torre de 6 i un 3 de 6 aixecat per sota.
 
La colla castellera del Pallars, recordem, va aconseguir la camisa groga tot just fa un any, convertint-se així en colla castellera amb totes les de la llei. La trajectòria dels Malfargats es remunta a l’any 2017 quan van començar els assajos a Sort, tot i que en l’actualitat els realitza a Tremp. 

 
La colla no deixa de banda les dos comarques pallareses, ja que aplega membres dels dos Pallars i, a més a més, celebra diades castelleres a diferents poblacions com la Pobla de Segur i Sort, així com una diada itinerant. Alhora, realitza mostres i tallers castellers a les petites poblacions pallareses. Per a aquesta diada es va engegar la campanya 100 cors al peu i una mà al cel, amb l’objectiu d’aconseguir ser 100 persones vestint de groc.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació