Dissabte, 20 d'abril de 2024
Referèndum

Primera nit tranquil·la i sense incidents al col·legi electoral de Tremp

Uns 15 trempolins han passat la nit amb tendes de campanya al pati de l’Escola Valldeflors

Jordi Ubach Llorens 30 de setembre de 2017 a les 12:46
Cap incidència la primera nit d’acampada a Tremp | Llibert Cases
Una quinzena de persones han passat una primera nit tranquil·la a l’Escola Valldeflors de Tremp, que demà serà col·legiel electoral del referèndum per a l’autodeterminació de Catalunya. Una primera nit que ja es pronosticava de calma, després que aquest divendres a la tarda, els Mossos es personessin al centre escolar per aixecar acta i deixar constància de l’activitat que s’hi realitzava. 

Pares, mares i veïns de Tremp han plantat tendes al pati de l’escola i han passat la nit com si fossin de colònies. Aquest dissabte, el centre té previstes activitats lúdiques i esportives per fer el cap de setmana més entretingut. La seva voluntat és tornar a fer nit al centre aquest dissabte, tot esperant la jornada electoral de diumenge.

Durant la nit han estat diversos els veïns de Tremp que han portat menjar, begudes i material als acampats. El Comitè en Defensa del Referèndum de Tremp ho ha agraït amb aquest breu comunicat.

“Gràcies a tots els que vàreu donar els vostres telèfons. Estem contents de no haver hagut de fer-ne us en tota la nit... Nit tranquil·la, serena i de germanor dins i fora l’escola. Moltes gràcies, també, a tota la gent que s’ha acostat a preguntar, a donar-nos menjar, cafè, suport... Avui ja és necessària la força de tots, hem d’aconseguir ser molta gent durant tota la jornada i especialment a la matinada, per a fer la resistència pacífica què caracteritza el nostre poble”.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació