Dissabte, 20 d'abril de 2024
Duatló

Tremp es prepara per la primera edició de la «DuaTTremp»

El recorregut de la duatló serà de 29 quilòmetres i combinarà trams en bicicleta i d'altres a peu

Redacció 28 de setembre de 2017 a les 09:45
Tremp celebra aquest dissabte la primera duatló | Olga Bergua
Cinc quilòmetres corrent, 21 en bicicleta i uns altres tres a peu. Això és el que els espera als participants de la primera duatló organitzada, aquest dissabte, per la Unió Ciclista Tremp. L'objectiu de la prova no competitiva és crear nous reptes per als seus membres i oferir una experiència que combini esport i natura. 

El recorregut s'ha programat en tres trams. Els cinc primers quilòmetres es faran a peu i transcorreran pel barranc de Riucós i el Juncar. Tot seguit, els participants pujaran a les bicicletes per encarar un tram de 21 quilòmetres que passarà pel Pou de Gel i Tendrui. La prova finalitzarà amb uns altres tres quilòmetres a peu passant pel barranc del Juncar i el camí de La Verneda. 

Tot i que la prova no es competitiva, hi haurà un reconeixement per al participant més jove, al de més edat, al grup més nombrós i al grup que vingui de més lluny. La Unió Ciclista Tremp espera que la proposta es pugui consolidar com un esdeveniment anual per tractar-se d'una modalitat que no està representada en les proves que ja se celebren al territori. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació