Dilluns, 20 de maig de 2024
socis

Sortegem un àpat per a dues persones a Casa Masover de Buira!

Com sempre, hi participaran tots els socis que s'hagin donat d'alta abans del proper dia 10

Redacció 22 de setembre de 2017 a les 13:25
Ja és aquí la tardor, una de les estacions amb més varietat al nostre territori pel que fa als colors que ofereix la natura i a la gastronomia. És per això que el proper mes d’octubre des de Pallars Digital volem oferir a tots els nostres socis la possibilitat de degustar alguns dels millors plats que es cuinen a les comarques pallareses sortejant un àpat per a dues persones al restaurant Casa Masover de Buira.

Casa Masover, situada en plena vall de Manyanet, es va convertir el 1986 en casa de pagès o Agroturisme, pionera en aquest tipus d’allotjaments al Pallars Jussà. A principis dels 90 es va inaugurar el restaurant, on s’hi pot trobar una cuina tradicional complementada amb pinzellades d’autor. Compta també amb un centre eqüestre i apartaments turístics. 

L’últim projecte de Casa Masover ha estat la creació de la marca de carn de vedella bruna ecològica. Casa Masover són tres generacions d’una família que manté vius el poble i la vall.
 
Com sempre, entraran en el sorteig tots aquells socis que s’hagin registrat abans del dia 10 d'octubre. Serà al voltant d’aquest dia quan sortejarem l’àpat per a dues persones a Casa Masover de Buira, a escollir entre dinar o sopar. Molta sort!

Col·labora amb el diari

Aquest sorteig forma part de la campanya de socis de Pallars Digital. Per només 3 euros al mes (36 euros/any), els abonats aconsegueixen avantatges exclusius mensuals com sortejos, descomptes i promocions, a més de rebre un butlletí quinzenal i de formar part activa del diari.

Fer-se soci del diari és molt fàcil. Només cal entrar en aquest enllaç i omplir el formulari d'inscripció. Nosaltres farem la resta. Et portarà menys de cinc minuts!
 

FORMULARI: Fes-te soci/a de Pallars Digital!

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació