Divendres, 3 de maig de 2024
Fotografia

La neu i els paisatges nocturs triomfen al concurs de fotografia de la Vall Fosca

La intenció del concurs és promocionar el territori a través dels objectius de les càmeres participants.

Redacció 13 de setembre de 2017 a les 10:45
Imatge guanyadora del concurs fotogràfic | Ajuntament de la Torre de Capdella
El Museu Hidroelèctric de Capdella va acollir aquest cap de setmana l'entrega de premis de la tretzena edició del Concurs Fotogràfic de la Vall Fosca. En l'edició d'aquest any, destaquen els paisatges nocturns i la neu en les imatges guanyadores. La intenció del concurs és promocionar el territori a través dels objectius de les càmeres participants. 

Joan Llimiñana es va endur el premi, dotat amb 400 euros i un trofeu exclusiu, gràcies a una fotografia de l'Open de la Vall Fosca, la cursa de muntanya que se celebra cada dos anys al territori. La imatge mostra els esquiadors coronant la muntanya en zig-zag. 

El concurs, però, compta amb diferents categories. La fotografia d'un bosc nevat, de Jaume Charles, va guanyar en la categoria de paisatges i natura. Joan Macaya i la imatge "Entremonts" és la primera entre les imatges que mostren treballs, feines o activitats que es desenvolupen a la Vall Fosca. L'església de Sant Martí, declarada bé d'interès nacional, és la protagonista de la fotografia de Francesc Mayench, guanyador de la categoria de pobles o elements de patrimoni. Per últim, la categoria de fauna autòctona la va guanyar Xavi Llimiñana, amb la fotografia d'un isard. 

Les fotografies guanyadores formaran part del llibre que recull les històries del concurs de microrelats, que el Museu Hidroelèctric de Capdella i l'Ajuntament de la Torre de Capdella ha organitzat aquest any per primera vegada.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació