Diumenge, 28 d'abril de 2024
FEMAP

La col·legiata de Santa Maria de Mur tanca la 7a edició del FeMAP

Lina Tur Bonet & Dani Espasa hi portaran aquest diumenge un treball a dues mans | De l'1 de juliol al 27 d'agost, 34 municipis han acollit 49 concerts

Redacció 27 d'agost de 2017 a les 12:59
Lina Tur Bonet i Dani Espasa protagonitzaran l'últim concert | FeMAP
El Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP) s'acomiada aquest diumenge de l'edició d'enguany amb un concert a la col·legiata de Santa Maria de Mur. Lina Tur Bonet & Dani Espasa portaran a l'escenari La Giola. Sonatas de corelli, un treball a dues mans on es combina un estudi profund de l'historicisme amb una gran creativitat i improvisació.

Aquest registre ofereix una visió nova d'una obra eterna. Els més diversos efectes musicals, des del lirisme i la poesia, passant per les danses o els moviments més eclesiàstics fins al virtuosisme i la bogeria de l'arxiconeguda Folia final, volen celebrar una música amb majúscules que, com sempre en els grans artistes de la història, parlen un llenguatge universal a l'ànima humana i a les seves passions.

En el marc d'aquest concert, el FeMAP organitza una activitat paral·lela. Qui ho vulgui podrà complementar la sessió musical amb una visita guiada al conjunt monumental del Castell i la Col·legiata de Santa Maria de Mur, a Castell de Mur. Segons l'organització, un total de 4.800 persones han assistint als concerts de l'edició d'enguany, a l'espera de completar la xifra amb l'assistència d'aquest últim recital de cloenda.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació