Diumenge, 28 d'abril de 2024
esports

La Pobla de Segur finalitza el campionat d'estiu de futbol

A la Pobla de Segur s'ha celebrat un nou campionat de futbol sala i a Tremp les primeres 12 hores de futbol 7

Redacció 22 d'agost de 2017 a les 09:53
Els integrants de l’equip Vall Fosca celebrant el triomf | Ajuntament de la Pobla de Segur
El pavelló poliesportiu de la Pobla de Segur va acollir el passat 19 d’agost la final del Campionat de Futbol Sala de la localitat. Després d’una final d’un gran nivell i joc net, els equips patrocinats per Vall Fosca i Bar Kastri van empatar 2-2. En la tanda de penals, Vall Fosca es va proclamar campió.

El tercer i quart lloc van ser pels equips patrocinats per Bar Gemma i Bar Sport respectivament. Els primers van guanyar en la final de consolació als segons per 4 gols a 2.