Divendres, 3 de maig de 2024
Música

L'Ajuntament de Rialp celebra la «trajectòria» del Festival de Música de la població

A l'equador del festival, l'Ajuntament fa un balanç positiu i ja treballa per preparar la vintena edició

Darío Albert 18 d'agost de 2017 a les 10:34
Imatge de l'actuació del Quartet Casals a l'església de Rialp | Gerard Sabarich
Tot i que encara falten tres anys per arribar a la vintena edició del Festival de Música de la Vila de Rialp, l'Ajuntament i l'associació organitzadora, Rialp Musical, ja treballa perquè sigui una edició "especial". Així ho ha confirmat l'alcalde de la població, Gerard Sabarich, que ha agraït expressat el "compromís clar" de l'Ajuntament amb "l'entitat, la junta directiva i els seus socis". "Portem disset edicions. Ja tenim una trajectòria molt marcada i reconeguda", ha afirmat.

A l'equador del festival d'aquest any -s'han celebrat set dels 15 concerts programats- Sabarich ha volgut fer un balanç molt positiu: "Rebem la satisfacció tant del públic com dels músics que venen". En aquest sentit, l'alcalde ha agraït l'organització que porti a Rialp "artistes de reconegut prestigi local, nacional i internacional". 

Segons Sabarich, el festival de música és un "projecte de país" i ha assegurat que portar la cultura musical al món rural "és sempre molt positiu i dóna un plus molt interessant al territori". Pel que fa als assistents, l'alcalde està molt satisfet per la resposta del públic, i ha reconegut que "és positiu que el major gruix de concert sigui a l'agost". 

Jesús Reina, el proper

El violinista Jesús Reina serà el proper artista a interpretar les seves composicions a l'eslgésia parroquial de Rialp. El concert d'aquest dissabte serà el vuitè de la programació, que finalitzarà el dimarts 26 de setembre. Abans però, passar per la població artistes com la viola Núria Gorchs, el pianista Edoardo Torbianelli o la simfonia Arcattia, entre d'altres. 
 

Consulta la programació del Festival de Música de la Vila de Rialp
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació