Diumenge, 19 de maig de 2024
Festa major

Esterri d'Àneu tanca una festa major amb èxit

L'alcalde de la població destaca la gran assitència de públic en molts dels actes

Darío Albert 14 d'agost de 2017 a les 11:16
El concert d'Auxili va ser un dels plats forts del cap de setmana | Marc Puig
Satisfacció a l'Ajuntament d'Esterri d'Àneu després de viure un cap de setmana de festa major ple d'activitats per a totes les edats. L'alcalde de la població, Ramon Villuendas, n'ha fet un balanç molt positiu i ha destacat l'elevada assistència a pràcticament tots els actes. "És un cap de setmana que ja de per si tenim una ocupació molt alta a la població", ha assegurat, fent referència a la festivitat del 15 d'agost. 

Els actes més destacats del cap de setmana van ser els celebrats el dissabte a la tarda. El concert de Nova Etapa i l'obra de teatre "Ossos" dels humoristes Toni Albà i Fermí Fernadez van atraure molt de públic. A la nit, el recinte firal estava ple d'assistents al concert d'Auxili. 

Villuendas ha fet balanç d'un de les novetats de l'edició d'aquest any: el canvi d'ubicació del ball de tarda de diumenge que es va celebrar al Carrer Major. Per l'alcalde, ha estat un canvi "encertat" perquè el diumenge a la tarda "és un moment en que molta gent ja ha començat a marxar del poble". 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació