Diumenge, 19 de maig de 2024
Festa major

Rialp es prepara per viure un cap de setmana de festa major

El concert de Làgrimas de Sangre és el plat fort de la programació

Redacció 10 d'agost de 2017 a les 09:21
Rialp estarà de festa major fins dimarts | Arxiu
La Comissió de Festes i l'Ajuntament de Rialp ho tenen tot a punt per engegar els actes de la festa major de la població, que des d'aquest divendres i fins dimarts que ve viurà un cap de setmana ple d'activitats. 

La programació arrencarà aquest divendres a les quatre de la tarda amb la festa Holly, que donarà pas a la festa jove de la nit. Serà llavors quan arribi un dels plats forts de la programació: el concert del grup de rap combatiu Lágrimas de Sangre que, juntament amb Segona mà i Portobello, aportaran el punt musical i festiu a la nit. El dia acabarà amb la batalla de punxa-discos que "enfrontarà" Showcats i Bogaloo's Crew. 

L'endemà serà el torn dels infables infantils i el torneig de Bubble Football. La banda Sabor Sabor farà ballar els assistents a partir de les vuit del vespre i reenganxarà a les dotze de la nit. El grup de versions Tremendos els seguirà i un discjòquei tancarà la nit. 

L'orquestra Aquarium, el grup de versions Ghetto Orquestra i el punxadiscs Pollastres amenitzaran la nit de dilluns. L'orquestra Voralmar serà l'encarregada de tancar la festa major amb el ball de dimarts a la tarda. 
 

Consulta el programa de la festa major de Rialp
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació