Dijous, 18 d'abril de 2024
Festa major

Esterri d'Àneu, a punt per viure una setmana plena d'activitats

La setmana ha arrencat amb la segona edició del Birràneu | A partir de dijous comencen els actes propis de la festa major, amb el concert d'Auxili com a plat fort

Redacció 9 d'agost de 2017 a les 11:30
La setmana ha començat amb la segona edició del Birràneu | Oriol Riart
Tot a punt a Esterri d'Àneu per viure una setmana plena d'activitats. Aquest dimarts ha començat la segona edició de la Birràneu, la fira de la cervesa artesana. Els actes seguiran a partir de dijous amb la programació pròpia de la festa major de la localitat. 

Organitzada per l'Ajuntament d'Esterri d'Àneu i el Consorci de Turisme de les Valls d'Àneu, amb la col·laboració de la cervesera artesana CTretze Pirineus, la BirrÀneu mantè l'objectiu plantejat en la primera edició: potenciar el producte del territori i dinamitzar l'oferta d'oci i turisme de les Valls d'Àneu.

Els visitants poden tastar les propostes de cinc obradors de cervesa artesana de la província de Lleida, tots ells membres de la Ruta de la Cervesa Artesana de Lleida: Cervesa Lo Vilot, Cervesa Perot, Cerveseria Matoll, CTretze i La Vella Caravana.

La fira proposa a més un programa complert d'activitats complementàries com vermuts musicals, tasts a cegues de cervesa, així com un parell d'actuacions musicals. 

Festa Major d'Esterri d'Àneu

Les activitats no s'aturaran i a partir de dijous ja començaran els actes de la festa major. La programació arrencarà amb l'ÄneuFest 2017. A la nit se celebrarà el carnaval d'estiu amb la música de "Maritrini y Sussicarios" i DJ Little. Del divendres, en destaca el "korrekintos", amb l'acompanyament de Kina Kreu i el ball de nit a càrrec de l'Orquestra Swing Latino i De Noche. 

El dissabte s'agruparà bona part dels actes de la programació, quan se celebrarà el torneig de pàdel, la cursa en bicicleta, el campionat de botifarra i el correfoc. El pregó de la festa major anirà a càrrec de l'actor Toni Albà qui, juntament amb Fermí Fernàndez, representaran l'obra de teatre Ossos. El plat fort, arribarà a partir de les dotze de la nit, amb els concerts de l'Orquestra Nueva Etapa, Auxili, Ovella Xao i DJ Little. 
 

Consulta el programa d'actes de la festa major d'Esterri d'Àneu

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació