Dissabte, 27 d'abril de 2024
camp de treball

Conca de Dalt reconeix el Club d’Esplai Jovent per la seva tasca pel municipi

L’entitat mallorquina ha celebrat el seu camp de treball a la població d'Aramunt per 23è any

Redacció 16 d'agost de 2017 a les 10:24
L’Ajuntament va entregar una placa a l’esplai mallorquí | Ajuntament de Conca de Dalt
La població d’Aramunt ha acollit, per 23è any, el camp de treball de l’agrupació mallorquina Club d’Esplai Jovent. Es tracta d’unes colònies que l’entitat va organitzar per primer cop a la població pallaresa ara fa 25 anys, una efemèride que l’Ajuntament de Conca de Dalt ha volgut recordar fent-los entrega d’una placa commemorativa en agraïment a tots aquests anys de treballs al municipi.

Entre les tasques que s’han desenvolupat, destaquen la recuperació de la font vella d’Aramunt l’any 2006, el safareig o el camí vell d’Aramunt. En tots aquests anys també han netejat la font de la O i el seu entorn o el conegut com el camí de les Trinxeres. A més, el Club d’Esplai Jovent també col·labora en l’organització de diverses activitats per la canalla durant la festa major del poble, com gimcanes o tallers, o en un sopar mallorquí.
 

Sortida de l’esplai per les trinxeres del municipi. Foto: Ajuntament de Conca de Dalt


Un dels impulsors d’aquesta estada és el mossèn Tomeu Suau, que des de fa 14 anys també organitza un camp de treball a Rivert, on recentment han netejat camins o la vegetació i l’entorn del salt d’aigua. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació