Dimarts, 23 d'abril de 2024
CURSES DE MUNTANYA

Cap de setmana d'esport extrem al Pallars

Primera edició de la Pirene Xtreme, una triatló que uneix Cellers i el Port del Comte | Un total de 500 corredors faran front a les tres proves de l'Ultra Valls d'Àneu, una d'elles de 96 quilòmetres

Darío Albert 28 de juliol de 2017 a les 10:35
Prop de 150 corredors recorreran els 96 quilòmetres de la Ultra | Ultra Trail Valls d'Aneu
Cap de setmana marcat al calendari per als amants de l'esport extrem. Cellers i Esterri d'Àneu viuran el desenvolupament d'unes proves marcades per la resistència física que hauran de tenir els participants. 

La població del Pallars Jussà serà l'inici, aquest dissabte, de la Pirine Xtreme, la primera triatló extrema que es fa als Pirineus. Els corredors iniciaran la prova a dos quarts de sis de la matinada des de l'embassament de Terradets. Per davant els espera prop de quatre quilòmetres de natació, un circuit de bici de 180 quilòmetres i uns últims 42 quilòmetres més de carrera a peu.

Els participants tindran un màxim de 20 hores per recórrer els 226 quilòmetres que separen Cellers i el Port del Comte. L'hora prevista del tancament de meta serà cap a la una de la matinada de diumenge. 

L'Ultra Trail de les Valls d'Àneu

Un total de 500 corredors participaran durant aquest cap de setmana a les tres proves de cursa de muntanya i marxes de resistència d'Esterri d'Àneu. La competició principal és la Ultra, de 96 quilòmetres 7.300 metres de desnivell positiu, que arrencarà la nit de divendres a partir de les dotze de la nit. Prop de 150 corredors s'han inscrit per participar a aquesta cursa i per gaudir de paratges com Saboredo, les valls de Gerber o els estanys del Vall de Gola.

Dissabte serà el torn de la Cursa de Resistència, de 53 quilòmetres i amb inici al nucli de Bonaigua de Baqueira Beret. Diumenge a Esterri d'Àneu, la Marxa Popular, de 20 quilòmetres que finalitzarà amb l'entrega de premis i el dinar per tots els participants i voluntaris. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació