Divendres, 19 d'abril de 2024
Procés

El PP demana que es canviï el nom del casal d'avis de Sort perquè fa referència a la República catalana

La líder de la formació, Marisa Xandri, assegura que hi ha gent que no vol votar en aquest espai quan hi ha eleccions

Redacció 24 de juliol de 2017 a les 15:02
Imatge del casal d'avis | PP
El PP de Lleida vol que es retiri el nom de Centre Republicà Català del casal de jubilats de Sort. L'edifici fa també de col·legi electoral. La presidenta de la formació, Marisa Xandri, exigeix a l'Ajuntament que actuï com més aviat millor i elimini de la façana de l'edifici el rètol amb el nom. 

Segons Xandri, Catalunya necessita unes eleccions per tornar a comptar amb "un govern normal dirigit per polítics normals preocupats per problemes dels ciutadans normals. Així, per la líder del PP de Lleida, és imprescindible que els veïns de Sort puguin votar "en un edifici normal i no en un immoble que s'ha convertit en exemple de la Catalunya sectària i frontista". 

En aquest sentit, Xandri assegura que el nom de l'equipament va ser imposat per l'exconseller d'ERC, Jordi Ausàs, i que encara que pugui semblar una cosa banal, no ho és: "Coneixem casos de persones que prefereixen votar per correu a haver de fer-ho en un edifici públic que s'ha convertit en símbol de les idees d'uns pocs. L'argument del consistori és que aquest edifici el van fundar persones d'ideologia republicana, però això no justifica que s'hagi instal·lat aquest rètol", diu la líder popular.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació