Dissabte, 11 de maig de 2024
PSC

Iceta alerta, a Tremp, de les «conseqüències del procés» l'endemà del referèndum

El primer secretari socialista ha visitat el Pallars Jussà i ha participat en el sopar d'estiu de la federació de l'Alt Pirineu i Aran

Redacció 23 de juliol de 2017 a les 12:08
Miquel Iceta, durant la seva visita al Pallars Jussà | PSC
El Primer Secretari del Partit Socialista de Catalunya (PSC), Miquel Iceta, ha visitat aquest divendres algunes de les infraestructures del Pallars Jussà. A més, ha participat en el sopar d'estiu de la Federació del PSC a l'Alt Pirineu i l'Aran, juntament amb prop d'un centenar de càrrecs orgànics, institucionals i militants del territori. 

Acompanyat pel primer secretari de la Federació, Òscar Ordeig, i dels regidors de Compromís per Tremp Víctor Orrit i Sílvia Romero, la primera aturada ha estat al Port de Comiols. Des del punt més alt del port, Iceta ha posat en manifest "el greu dèficit" que pateixen els accessos per carretera al Pallars i "la necessitat" que la Generalitat iniciï l'execució del projecte constructiu de la carretera C-1412 que uneixi Artesa de Segre i Isona. 

El líder socialista ha aprofitat per visitar també el Reg de la Conca de Tremp. Per Iceta, "la modernització i millora del regadiu és una obra emblemàtica i històricament reivindicada". 

Els problemes del referèndum 

El primer secretari del PSC també ha fet referència al referèndum anunciat pel govern pel proper 1 d'octubre. En aquest sentit, Iceta ha assegurat que l'endemà del referèndum "hi haurà el mateix problema, i fins i tot una mica més, perquè hi poden haver les conseqüències del procés". 

Iceta ha insistit en la necessitat que tots els càrrecs municipals "s'ajustin a la llei" i que, per tant, "només es poden cedir equipaments municipals si la junta electoral els ho demana". 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació